در این پست می خواهیم به تفاوت مغزها اشاره کنیم. مغز ارگان حیاتی سیستم عصبی مرکزی است. این ارگان پیچیده متشکل از میلیاردها نورون به هم پیوسته است. شناخت از تفاوت مغزها در روابط اجتماعی بسیار حائز اهمیت است. دو نیمه جانبی مغز که به عنوان نیمکره چپ و نیمکره راست نیز شناخته میشوند دارای سلولهای عصبی هستند که برای عملکردهای مختلف بدن مورد استفاده قرار میگیرند. نیمکره چپ مغز وظیفه شناختی مانند گفتار و زبان را بر عهده دارد. نیمکره راست مغز بیشتر روی خلاقیت و تشخیص چهره کار میکند. اگرچه عملکردهای مغز بر اساس نیمکرههای آن تقسیم میشوند و حتی عملکردهای خاصی نیز برای اجرای آنها لازم است، اما باز هم هر عملکرد به کل مغز نیاز دارد. اگرچه جنبه تحلیلی برخی از انواع شخصیتها نسبت به جنبه هنری آنها بیشتر است، اما در هر صورت مغز بصورت كلی استفاده میشود. بسیاری از افراد، ممکن است همزمان هم منطقی و هم خلاق باشند.
فرد یا میتواند راست مغز باشد یا چپ مغز. یعنی یک طرف مغز غالب است. افراد چپ مغز از نظر ماهیت روشمند و تحلیلی هستند. افراد راست مغز خلاق و هنری هستند. نظریه چپ مغز و راست مغز در دهه 1960 توسط یک روانشناس به نام راجر دبلیو اسپری مطرح شد. در ذیل ویژگی های مربوط به افراد چپ مغز و راست مغز آمده است.
این نوع از مغز یک مغز تحلیلی می باشد . افراد چپ مغز عموماً هدفمند ، منظم و دارای فکر انتقادی هستند و ویژگی های زیر در ذهن آن ها وجود خواهد داشت:
افراد راست مغز جزء افرادی هستند که خلاقیت بالایی دارند . الگو های فکری در آن ها به احساسات وابسته است. این افراد انسان های خوب و فیلسوفی هستند. بعضی از ویژگی های کلیدی این افراد شامل موارد زیر است:
برای آشنایی با ساختار مغز می توانید مقالات مختلف را مطالعه نمائید.
معلمان گرامی که در دوره ی طراحی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده اند ، فایل های نمونه ی طرح درس تا 48 ساعت در سایت قابل دسترسی ست. موفق باشید طراحی آموزشی جزوه-12-05-1402 01-طرح درس 02-طرح درس 03-طرح درس 04-طرح درس 05-طرح درس 06-طرح درس 07-طرح درس 08-طرح درس 09-طرح درس 10-طرح درس 11-طرح […]
طراحی سایت و سئو توسط ذهن پویا
دیدگاهتان را بنویسید